top of page
  • Foto van schrijverlustulla

Revalideren na Covid-19?

Bewegen en een gezonde voeding zijn essentieel.


We horen het al enkele maanden. Zorg voor een gezond lichaam en bescherm je zo tegen Corona. Maar wat doe je als het virus je toch klein gekregen heeft?


Een maand terug stuurde ik een mail naar het Ministerie van Volksgezondheid, met de vraag of er in Vlaanderen een opleiding bestond waar ik, als bewegingscoach, kon leren hoe ik mensen, die revalideerden van het Corona-virus, kon helpen om hun conditie terug te krijgen als voorheen. Hierbij het antwoord: "Tot mijn spijt moet ik u meedelen dat ik noch intern, noch extern hieromtrent iets kon vinden...Ik kan alleen meegeven dat ik merk dat over dit thema op dit moment in Nederland meer informatie te vinden is dan in Vlaanderen"

En voila, geslaagd.


Het is me duidelijk geworden dat bewegen, gezonde voeding en het aanpassen van de levensstijl deze mensen zeker kan helpen.

Wens je meer informatie of kan je wel wat hulp gebruiken? Geef me een seintje via lust.ulla@gmail.com of 0491734204.

40 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page