top of page
  • Foto van schrijverlustulla

Bewegen Op Verwijzing (BOV): de betaalbare Personal Coach

Bijgewerkt op: 28 okt. 2023

Bewegen op Verwijzing helpt je om na jouw behandeling terug sterker te worden. Ik noem het zelf ‘bewegen om te herstellen’. En ook de wetenschap is duidelijk: Bewegen verbetert zowel jouw mentale als fysieke gezondheid.


Een BOV coach geeft je dat extra duwtje in de rug


Je bent die vermoeidheid na je behandeling beu en wil opnieuw meer energie. Je hebt het gevoel dat je te weinig beweegt en sportieve activiteiten maar niet gepland krijgt … Herkenbaar?

Meer bewegen kan je alleen en op karakter doen, maar uit ervaring merk ik dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Een Personal Coach kan je de juiste ondersteuning geven.

Maar … ‘Een personal coach? Da’s toch veel te duur?!’.Wist je dat je als (kanker)patiënt recht hebt op een Bewegen Op Verwijzing (BOV)-coach? Een Personal Coach voorgeschreven door je arts, verpleegkundige, kiné, apotheker,...(zie foto) waardoor dit een stuk betaalbaarder wordt.Hoe gaat Bewegen Op Verwijzing in zijn werk?

  • Vraag aan je doorverwijzer naar een verwijsbrief.

  • Neem contact met me op, BOV-coach en ervaringsdeskundige.

  • Tijdens onze eerste afspraak focussen we op jouw dagplanning en kijken we waar we meer actie kunnen integreren. Actie die jij leuk vindt en die op jouw tempo haalbaar is.

  • Samen ontwikkelen we een haalbaar beweegplan.

Er is zeker een beweegplan dat bij je past.

Kan je jezelf motiveren en heb je graag de luxe om zelf te beslissen waar en wanneer? Of ga je liever wandelen met een vriend of vriendin? Of zet je toch liever de stap om je in te schrijven in een sportclub?


Lukt het niet meteen om vol te houden? Maak dan een extra afspraak. Je hebt recht op zeven uur coaching per kalenderjaar.

Bewegen Op Verwijzing is bovendien helemaal niet duur. Je betaalt €20,00 per uur. Als je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming, dan betaal je slechts € 4,00 per uur.Werken met een Personal Coach is dus een pak laagdrempeliger dan je in eerste instantie zou denken.

Als BOV-coach help ik mensen op weg richting een actiever leven. Zou je graag kennismaken? Geef me een belletje op 0491 73 42 04 of stuur een mail naar lust.ulla@gmail.com. Ik kan niet wachten om je te leren kennen en samen aan de slag te gaan.

119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page